Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3LeathermanOd roku 1983 vyrábí společnost LEATHERMAN multitooly, které jsou velmi odolné a na práci jako... arr3WOCK obuv pro profesionályWOCK NUBE, vše co potřebujete k větší bezpečnosti a pohodlí při práci. Mít bezpečnou obuv při práci... arr3Prodloužení životnosti dýchacích přístrojů MSA BD96V polovině tohoto roku skončí výroba náhradních dílů pro dýchací přístroje MSA BD96 a plicní... arr3Novinka pro rok 2017Nový 4 plynový detektor BW Clip4 je stále zapnutý! Když máte při práci plné ruce, potřebujete... arr3Nový detektor GasAlertMicroClip X3Nástupce osvědčeného detektoru plynů Gas Alert Micro Clip XL, který je  aktuálně v naší nabídce od... arr3BW CLIP - Další novinka pro rok 2015BW Technologies by Honeywell uvádí na trh novou řadu jednorázových, tzv. "bezúdržbových" detektorů... arr3Hlídací pesOd 18. 3. 2015 máte možnost využít službu "Hlídací pes". Pomocí této funkce můžete sledovat... arr3Doprava ZDARMAVážení zákazníci,   od prosince 2014 jsme pro Vás zlevnili dopravu. Naším novým smluvním dopravcem... arr3Nový GasAlertMicroClip XLNejúspěšnější a nejpopulárnější přenosný detektor plynů GasAlertMicroClipXT od BW Technologies by...

SLEVY

naše cena 93,72 Kč (3,75 €)
naše cena 156,20 Kč (6,25 €)
naše cena 90,95 Kč (3,64 €)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 15,00 Kč (0,60 €)
naše cena 15,00 Kč (0,60 €)
naše cena 999,00 Kč (39,96 €)

KONTAKTY

Petr Merunka
Nádražní 421
463 62 Hejnice
tel: +420 737 336 235
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů